A gyulladás mindenütt származik, nem csak a stresszről.

A gyulladás mindenütt származik, nem csak a stresszről.

Az ilyen típusú rákok gyakran nem kapnak elegendő figyelmet, és a története olyan fontos! A szükséges mezőket jelölve *

Mentse el a nevemet, az e -mailt és a weboldalt ebben a böngészőben a következő alkalommal, amikor kommentálom

eper kókuszdió mandula kávé torta

sharon Palmer

2020. június 30 -án közzétett

Frissítve 2020. október 13 -án

· Recept

Amikor az eper szezonban van, hagyja, hogy ragyogjanak a kedvenc receptjeiben, például egy egyszerű kávé torta. Kaliforniában élve epergazdaságok vesznek körül, és a szezon tetején – Spring és a nyár – mindig friss szamócám van a hűtőmben. A friss és a gabonafélék fölé szeleteltem, nagyon szeretek szamócával sütni. Ezek a szuper édes bogyók természetes édességet kínálnak, így a cukrot pékárukban vághatják le. Ez a vegán eper kókuszdió mandula kávéfőző egy példa arra, hogyan használhatja az eper használatát a pékáruk megvilágításához, így eléggé egészséges a reggelire!

antioxidánsban gazdag szamócával és teljes kiőrlésű gabonafélékkel tele, ez a recept könnyű zsír, cukor, só és teljesen növényi alapú, az Aquafaba varázsainak köszönhetően. Tehát, ha van egy kád friss szamóca a kezedben, próbálja ki ezt az egyszerű receptet. Vagy használjon fagyasztott szamócát a szezonon kívüli szezonban. Minden rendben van! Nézze meg a kedvenc módjaimat, hogy itt a szamócát használja a konyhában. > Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagram-on

Kövesse Sharonnal együtt, miközben megosztja a legjobb tippeit az egészséges, ízletes, növényi alapú gyümölcs-továbbítási desszertek főzéséhez.

Sharon Palmer által megosztott üzenet | Dietitian (@sharonpalmerrd), 2020. július 31-én, 12:58 órakor PDT

A növényi alapú, gyümölcs-előrejelzésekhez nézzen meg néhány kedvencemet:

Peach Rosemary Olive Az olaj ropogós mandula tartcinnamon alma morzsolása

Ez a bejegyzés társult linkeket tartalmazhat. További információkért kattintson ide.

Frissítve 2021. szeptember 20-án

Sharon csatlakozik Rhonda Spencer-Hwanghoz, a Loma Linda Egyetem professzorához és az epidemiológushoz, egy élő videocsevegésben, amikor arról beszélnek, hogy a növényi alapú étrend hogyan segíthet segíteni Takarmányos ellenálló képesség az egészségben és a hosszú élettartamban. Tudjon meg mindent, amit tudnia kell a Loma Linda hosszú élettartamú hotspot régiójáról, valamint az étrend révén a hosszú élettartamot és a vibrációt nyújtó titkokat.

Nagyon izgatott vagyok, hogy Rhonda Spencer-Hwang táplálkozási szakértője, DRPH, MPH, CWP, egyetemi docens és járványos, a Loma Linda Egyetem Közegészségügyi Iskolájának járványosának, valamint a San Bernardino megyei közönség tanácsadója. Egészségügyi osztály, a mai élő csevegésemen! Rhonda az elmúlt nyolc évben úttörő kutatásokat végzett a centenáriumok szokásainak tanulmányozása során, és ez az első, amely az ellenálló tagok egész közösségét azonosítja, annak ellenére, hogy óriási nehézségeket és kihívásokat teremtenek. Széles körűen tanulmányozta és közzétette az ellenálló képességet és az egészségfejlesztést, számos szakértői áttekintett publikációval rendelkezik, amelyeket a világ minden tájáról előadások adtak meg, és különféle kormányzati ügynökségekből származó milliók kedvezményezettje, hogy kutatást végezzenek, és ezer gyermek és családjuk számára szolgáltatást nyújtsanak.

A dolgok, amelyeket megtanulni fogsz ebben az epizódban:

Kutatás arról, hogy a növényi alapú táplálkozás hogyan növelheti az egészség és a hosszú élettartam ellenálló képességét. , hátrányok és betegségek. A kattintson kulturális gyakorlatok változásai, amelyek befolyásolják az egészséget. Rhonda -val az élő csevegésemen. Izgalmas beszélgetésünk volt a különféle tényezőkről, amelyek az étrenddel és az életmóddal kapcsolatban állnak, amelyekről azt találták, hogy elősegítik a hosszabb élettartamokat. Lehet, hogy néhány meglepő információt talál a beszélgetésünkben. Hallgassa meg az élő csevegést itt.

q Mesélj nekünk egy kicsit az utazásodról, és mi vezette Önt ehhez a közegészségügyben és a táplálkozásban? Epidemiológus és professzor vagyok, és számos támogatásom volt a kormánytól és az első ötben, akik egészségügyi promóciós programokat végeznek a gyermekek és családjaik számára. Időközben a saját életem nagyon hektikus volt, karrier anyám, és 3 gyerekem van, és akkoriban a legfiatalabb volt. Itt voltam. A pénztárcám svédasztalos ételek és minden elektronikus eszköz volt a nap alatt, nevezed, hogy megvan. Csak a halom stressz és bűntudat volt a választásuk miatt. A férjemnek magas vérnyomást és magas koleszterinszintet diagnosztizáltak, bár nagyjából minden nap gyakoroltunk, és megpróbáltunk jól enni, de választásaink nem voltak nagyok. A fiam gyermekorvos azt mondta, hogy súlya kúszik. A saját koleszterinszintem kezdett jeleket mutatni, hogy nem vagyok olyan egészséges. Tehát azt hittem, hogy nagyon szeretnék valami mást csinálni. Vannak olyan emberek, akik a világ minden tájáról jönnek, hogy itt lássanak minket Loma Linda -ban, ahol van ez a fiatalság szökőkútja, a hosszú élettartamú közösség, és így az emberek idejönnek. Egy film legénysége felhív, és megkérdezi, hogy jöhetnek -e és megnézhetik, hogy néz ki a kamra. Jó hétbe telik, hogy felkészüljek, hogy ezt a megjelenést megkapjuk. Egy részem tudta, hogy jobban kell tennem. Tehát aztán úgy döntöttem, hogy interjút készítek a centenáriumokról, és megnézem, milyen tanácsot adnak a családoknak és a gyermekeknek, és hogyan kell másképp élnünk. Soha nem tudtam, hogy a 100 évesnél idősebb emberek nyomon követik. És 8 évvel ezelőtt még soha nem gondoltam, hogy a pandémia dolog lesz. Az orvosok azon gondolkodtak, miért interjút készítenek a centenáriumokkal, és milyen lehet a tanácsuk számunkra, 100 évvel ezelőtt éltek? A bélemben úgy éreztem, hogy az isteni beavatkozás felhív engem, hogy végezzem ezt a kutatást. Az anyukák felhívtak egy könyvet, és így tettem. Készítettem egy könyvet a kutatásomról és az utazásomról. Utazásom az életmódosító volt, más perspektíva és más életmód, a jobb egészség és a számok csökkennek. Azt kell mondanom, hogy a háztartásomban a boldogság és az öröm. Még mindig harcolunk a gyerekekkel, de ez egy békés idő, most, amikor váltottam és másképp éltem. K A dióhéjban mit fedezett fel a közegészségügyi kutatásod?

a Ezért úgy döntöttem, hogy egy teljes kvalitatív kutatási tanulmányon dolgozom. Volt egy önkéntes csapatom, hogy csatlakozzon hozzám a centenáriumok nyomon követésére. Egy fejlesztett felméréssel kimentünk a centenáriumok nyomon követésére. Korábbi munkám alapján járványos orvos voltam, aki nyomon követi a fertőző betegségeket, tehát nincs probléma az emberek megtalálására, különösen azokat, akik nem akarnak megtalálni, tudom, hogyan kell nyomon követni őket. A férjem nagynénjével kezdtük, ő a legidősebb Loma Linda -ban. Abban az időben 101 éves volt, most 108 éves. 101 éves korában még mindig önállóan élt. 100 éves korában még mindig a saját autóját vezette. Csodálatos utazás volt, hogy találkozzanak ezekkel a srácokkal. Mindent, amit el tudsz képzelni egy szívsebésztől a patológiában. A patológus orvosi iskolát végzett abban az időben, amikor a nők nem végeztek orvosi iskolát. Volt olyan emberek, akik világrekord -beállítók, hogy még csak tipikus háziasszonyokat és gazdálkodókat is elérjenek, minden a köztük. Volt szalagos felvevők és interjút készítettünk velük. Átírtuk az interjúkat, majd kódoltuk őket, és témákat kerestünk. Mik azok a témák, amelyek ki fognak jönni, amelyek úgy néznek ki, mint amit ellenállósági tényezőknek hívok? Az a dolog, amely valószínűleg ellensúlyozna bármit az életükben?

a nagy meglepetés számomra a trauma volt, nem számítottam erre. Nem számítottam arra, hogy a trauma tünetmentes szintje. Szerettem volna felmérést készíteni, hogy láthassam, hogyan néz ki az életük, és akkor összehasonlíthatom a saját életemet azzal, hogy hogyan néz ki egy centenárius. Ez tényleg nyitott volt. Arra bátorítom az embereket, hogy vegyék fel a felmérést, ha azt akarják látni, hogy néz ki az ellenálló képesség, ha összehasonlítja azokkal az emberekkel, akiknek a legjobban van. Ez olyan, mint egy megalázó élmény, különösen, ha közegészségügyi szakmában van, ahol regisztrált dietetikus vagy, hogy megnézze, hol tartózkodik a csillagoknál, és ahol használhat egy kis segítséget. És tehát ezt tettem, és ez valóban szemet nyitott, és természetesen tudod, hogy az egyik az étel volt. A centenáriusok egyik alapelve az egyszerű ételek szokásai szerint nem volt az étel menet közben. Ha a kocsimba nézett, akkor mobil élelmiszer -egységként van felszerelve, szalvéták, szalmaim vannak, tudod. Ez volt az, amikor nagyon szerettem volna elkezdeni a szívbe és lelassulni, és tudom, hogy nehéz, de még a hét 1 napján kezdődik, ahol az asztal körül gyűlnek össze. Van egy mondásom, hogy azt mondom a gyerekeimnek, hogy „az éhség nem követelmény az asztalhoz való bejutáshoz”. Nem kell, hogy éhes legyen, hogy jöjjön, mert több folyik, mint csak a test táplálása, ott van az elme és a lélek táplálása és a családdal való kapcsolat.

q Mit tettél Tudja meg a centenariak étkezési szokásait, ami annyira ellenállóvá teszi őket?

Az egyik dolog, amely sokkal jobb ízű ételeket teszi, az éhség. Tudom, hogy van egy jó szándék, de a sport tevékenységeiben, amelyekben a gyerekeim részt vesznek, mindig van egy snack. A sport után gondolkodtam, nem kell egy zacskó chipset adni nekik. Mellesleg, az egyetlen lehetőség, amelyet a centenáriusoknak inni kellett, a víz volt. Nem volt Gatorade, kókuszvíz vagy infúziós víz. Nagyon sok iskolát vettem észre a járványban, amelyek csokoládétejet vagy almalevet kínálnak. Miért nem adnak ki vizet? A centenarianok szegények voltak, tehát nőttek meg, hogy ettek. Most sok lehetőségünk van. Valójában ez a szülők tudata. Rengeteg lehetőségünk van, több, mint a centenarians volt. Az egyik olyan tanulmányban, amelyet a bántalmazott gyermekek körében vizsgáltam, ott van egy ilyen szintű gyulladás. Az egyik kulcsa annak, hogy ellensúlyozzuk, hogy a gyulladás károsodása megtámadja a gyulladás ilyen szintjét. A gyulladás mindenütt, nem csak a stresszből származik. Gyerekkorban kezdődik, tehát minél hamarabb eszik növényi alapú, annál jobban képes ellensúlyozni a gyulladást.

rhonda az új könyvével! , Betegségek és még sok más?

A Van egy tanulmány a British Medical Journal-ban, amely megállapította, hogy az egészségügyi dolgozók, akik növényi alapú étrendet fogyasztanak, kevesebb és mérsékelten súlyos esetben vannak. Számomra az egyik dolog, amire kíváncsi vagyok, az átfedés. Azt mondom, hogy a hatalom egyszerűsége és átfedése a szinergia. Van olyan tanulmányuk, amelyek azt mutatják, hogy a stressz és a kortizolszint 10 percen belül csak a szabadban tartózkodástól számított. A hidratálásod is kapcsolódik az immunrendszeréhez. Mindezek a dolgok egyfajta életmegőrzőt, rétegeket és rétegeket építenek a trauma ellensúlyozására. Visszatérve ahhoz, ahogyan a centenáriumok a talajt dolgozták, hogy táplálják és együtt eszik; Úgy gondolom, hogy mindez megnöveli az előnyt. Vannak, amit effektus módosításának nevezünk, ahol ezek a dolgok kölcsönhatásba lépnek, és ahol még nagyobb védelemmel rendelkeznek, mint ha csak egy ilyen dolog volt, ez nagyszerű, nagyszerű, de azt hiszem, hogy ez nagyítja az előnyöket. Tehát azt hiszem, hogy ez a következő lépés a holisztikus. És hogyan találhatjuk meg az utat az újracsatlakozáshoz? Az idő a természetben, a saját ételeik termesztésétől a mindenütt járásig. Az iskolába jutáshoz egy órát vesz igénybe. Minden kétszer olyan sokáig tartott. Úgy gondoljuk, hogy egy kert termesztését, a magokat rendeljük, ezeknek semmi sem volt. Nagyon igényes és más volt. A saját lábunk használatára gondolok. Visszatérve, és azt mondva, oké, hogyan lehet egyszerűsíteni az életünket? A Keystone szokása az idő és a természet volt, és nagyon szabadban volt, és segített egymásnak. Azt hiszem, így elvesztettünk. Ma nagyon hektikus és gyors tempójú. Ez az érzés a helikopter szülői szülők, a buborékolási szülői szülő és a narancssárga jumpsuit szülői szülői közé tartozik. Az egyik dolog, amit bátorítok a szülőknek, ha változtatni akar, először tanulmányozza az életét. Először szánjon időt arra, hogy tanulmányozza az életét, írja le, mit csinál, mit eszel, és kivel vagy. Akkor hívjon egy napot, vegyen egy boldog napot a munkából, egy beteg napot. Legtöbbünk valóban beteg, csak nem látjuk. Kezdje el az időnapló értékelését. Hogyan képzeled el az életedet? Ez örömet hoz neked? Örömmel látja, hogy ilyen módon látlak téged vagy családját? Ezt akartad? Ha a válasz nem, akkor jól szeretnék változtatni, akkor akkor és ott kell kezdenie. Egy részem imádkoztam, és útmutatást kértem Istentől, hogy segítsen nekem erősebbé tenni a családomat. Ezután készítse el a felmérést a könyvben, és nézze meg, melyik rugalmassági tényezőt tudod, hogy fúj; Aztán sétált át a lépésről lépésre, hogy megnézze, mely dolgokba fog menni. Néhány dolog, amit kapsz, ez nem jelent problémát, majd mások segítségre van szüksége. Tehát azt mondom Használja az erődet, hogy támogassa a szükséges területeket. Ha nem szereti a kertet, talán szeretsz járni. Akkor sétálhat a boltba, hogy megkapja a rothadatokat. Vedd fel azokat az ételeket, amelyeket a nagymama felismerne, ha ne ne töltse ki a kocsiját ezekkel a dolgokkal.

q Mi volt a legnehezebb centenári szokás, hogy gyakorolhasson a saját családjával és miért?

a Féltem a konyhától, ez volt a háttérem. Nem nőttem fel a főzést. Beugrottam, és ezt meg akartam csinálni. Az összes főzött ételt égettem. Tehát elkezdtem megrendelni azokat az étkezési készleteket, mint a Blue Apron és a Hello Fresh. Miután ezt körülbelül egy évig tettem, nagyon jól érzem magam a megtanult készségekkel kapcsolatban, tehát ez a dobozból származik. Kiegészítöm, mert most tizenévesek vannak. Kiválasztottuk a növényi alapú vagy a halakat. Ez valóban segített abban, hogy megszerezzem a készségeket, hogy mi hívják a dolgokat, és a különféle fűszerek számára. Nagyon bizalommal bírtam nekem kimenni, vásárolni és új recepteket kipróbálni. Tehát ezt ajánlom.

Egy az étel körül van, és arról, hogy miként raktározza be a kamráját.

Scroll to Top