Цялото съдържание тук е само за информационни цели.

Цялото съдържание тук е само за информационни цели.

За да може нервната система да се синтезира и циркулира невротрансмитерите, образувани от предшественици на аминокиселини, трябва да имате адекватен прием на сложни витамини от В, а витамините В6, В12 и фолатът са особено важни при метаболизма на нервите. Отличните хранителни източници на витамин В6 включват Bell Peppers, Curnip Greens и спанак; Отличните източници на фолат включват спанак, магданоз, броколи, цвекло, ряпа и горчица зеленина, аспержи, маруля от румън, черен дроб на телето и леща и отлични източници на B12 включват черен дроб и щракане на телето.

Проверете храненето Видеото на Diva за това как да направите сьомга в пергамент

Накрая, ще получите много добри дози минерали от добре балансирана диета, която включва широк спектър от истинските храни и източници на хранителни вещества. Минералите са особено важни, ако често се потите или под големи количества упражнения или начин на живот.

Съвет #6: Яжте здравословни мазнини

Един от начините за подобряване на скоростта с който мозъкът ви комуникира с тялото и мускулите ви, е да се грижи за здравето на нервите ви. Нервите ви са обвити в обвивки, наречени миелинови обвивки, и диета за здравословна нервна система трябва да се състои от специфични хранителни вещества, които поддържат образуването на тези миелинови обвивки, а също и здравето на нервната система като цяло.

В крайна сметка няма значение колко здравословен е мозъкът ви, ако не може да общува с тялото ви, защото сте се счупили, влошили миелиновите обвивки.

Поради тази причина препоръчвам да включите високо високо ниво Прием на омега-3 мастни киселини, особено на DoCosahexaeniic киселина (DHA). DHA е особено важен за изграждането на структурата на миелиновата обвивка и предотвратяването на разграждането и разпадането на нервните клетки. Ленени семена, орехи, зеле, зеленина и зимни тикви са отлични източници на омега-3 мастни киселини щракнете тук за повече информация, но количеството DHA всъщност се абсорбира от семена, ядки и растения, може да бъде сравнително ниско. По-добрите източници на по-лесно достъпни омега-3 мастни киселини и DHA включват сьомга, сардини, скилидки, говеждо месо, палто, скариди, треска, риба тон и (особено за вегани или вегетарианци), добавки на базата на водорасли като енергийниби или енергийниби или например енергийниби или енергийни вещества или енергийни вещества или енергийниби или енергийниби или енергийниби или енергийниби или енергийниби или енергийниби или енергийниби или енергийниби или енергийниби или енергийниби или енергийниби или енергийниби или енергийниби или енергийнибили или енергийниби или енергийниби или енергийниби или енергийниби или енергийниби или енергийниби или енергийниби или енергийниби или енергийниби или енергийниби или например енергийниби или енергийниби, Морски фитопланктон. Други храни, които поддържат невронални мембрани и здраве на миелиновата обвивка поради високото им съдържание на олеинови киселини, включват зехтин, бадеми, пекани, ядки на макадамия и авокадо.

Така , Избягвайте излагането на токсини, избягвайте сензорното претоварване, оправяйте червата си, яжте мозъчни строителни блокове и яжте правилния вид мазнини. Ако можете да направите тези 6 неща, тогава ще откриете, Здрав мозък или как да подмами мозъка ви да даде на тялото ви по -добра тренировка, оставете ги на facebook.com/getfitguy!

Цялото съдържание тук е само за информационни цели. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран здравен специалист по всички индивидуални въпроси и проблеми.

за автора

Бен Грийнфийлд

Бен Грийнфийлд получи бакалавърска и магистърска степен от Университета на Айдахо в спортната наука и физиологията на упражненията; Лични сертификати за обучение и сила и кондициониране от Националната асоциация за сила и кондициониране (NSCA); Сертификат за спортно хранене от Международното общество за спортно хранене (ISSN), усъвършенстван сертификат за монтаж на велосипеди от Серота. Той има над 11-годишен опит в треньорските професионални, колегиални и развлекателни спортисти от всички спортове и както помогнаха стотици клиенти да постигнат загуба на тегло и фитнес.

Абонирайте се за подкаст на Get-Fit Guy Spotify Google Stitcher

Има ли значение какъв вид овесена каша ядете? Разберете как стоманената нарязана, редовно и незабавно овесени ядки се подрежда хранително. ? В момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Стоманени овеси са по -здрави?

Тъй По-малко хранителни от овес от стомана, но се оказва, че разликите са доста незначителни. Стоманената нарязана, каменна земя, старомодната и бързото готвене валцувани овес са направени от пълнозърнести храни и всички те имат приблизително същото количество фибри, протеини, калории и други хранителни вещества.

По -специално овесът е добър източник на разтворими влакна. Както обясних в предишна статия, разтворимите фибри могат да помогнат за намаляване на холестерола и спомагат за поддържането на нивата на кръвната захар по -стабилно – което е полезно за управление и предотвратяване на диабет, както и за поддържане на апетита ви под контрол.

Оветът от стомана имат ли по -ниско гликемично въздействие?

Може да очаквате гликемичното натоварване на стоманеното нарязано овес да е много по -ниско от този на валцуван овес. Разликите обаче наистина не са толкова големи.

Друго нещо, което трябва да се вземе предвид при всяка храна на основата на зърно или въглехидрати, е нейното гликемично въздействие. Говорих за гликемично въздействие в предишни статии. С две думи, гликемичното въздействие е скоростта, с която храната се усвоява и се превръща в кръвна захар. Храните, които имат по -нисък гликемичен товар, се превръщат по -бавно в кръвна захар. Що се отнася до кръвната ви захар, по -ниските и по -бавните са по -добри.

Тъй като стоманените овеси са толкова много Chewier и по -плътни, а също и малко по -малко преработени от валцувани овес, може да очаквате, че техният гликемичен товар ще бъде нисък. Отново обаче разликите наистина не са толкова големи. Стоманена нарязана, каменна земя и валцуван овес са всички в един и същ телен парк, що се отнася до гликемичното натоварване.

Какво ще кажете за гликемичното въздействие на незабавно или бързо готвене овес?

The Гликемичното натоварване на бързо готвене и незабавен овес обаче е доста по-високо от това на овесения или стоманен овес. Това означава, че купа с бързо готвене или незабавен овес може да не ви държи доволни, докато би могъл да се търкаля или стомана. Независимо от това, стига да стоите далеч от тези с добавената захар, бързото готвене и моменталната овесена каша, все още се считат за ниско гликемични въглехидрати.

страници

«Първо‹ Предишна123Next ›Последно»

за автора

monica reinagel, ms, ld/n, cns

monica reinagel е сертифициран от борда лицензиран лиценз Диетолог, автор и създател на един от най -високо класираните подкасти за здраве и фитнес на iTunes. Нейният съвет редовно се представя в The Today Show, д -р Oz, NPR, и във водещите национални вестници, списания и уебсайтове. Имате ли въпрос за хранене? Обадете се на линията за слушатели на хранителната дива на 443-961-6206. Въпросът ви може да бъде включен в шоуто.

Защо да се стремиш към диетично съвършенство не е необходимо и как може да се обърне.

от Моника Рейнагел, MS, LD/N, CNS хранителна дива 12 юни 2012 г. 4-минутен Readepisode #192 Играйте Пауза Слушайте умереност във всички неща, част 1 В момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Няколко седмици назад, аз направих подкаст дали ползите от яденето на риба се отменят, ако рибата е пържена. Заключих, че няма смисъл да ям пържена риба от ресторанти за бързо хранене единствено за ползите за здравето – но че би било добре да се наслаждавате на риба, само защото ги харесвате.

поне Един слушател беше ужасен от това. „Шокиран съм, че диетолог би казал на хората, че е добре да се отдадат на трансмазнини от време на време“, пише Брини. „Докато често чувам здравните специалисти да се застъпват за„ всичко умерено “, не съм съгласен. Не бихте пушили пукнатина умерено, нали? Загубихте ме като слушател! ”

Както може би си представяте, този коментар започна доста одухотворена дискусия относно уеб страницата на хранителната дива. Повечето от коментаторите сякаш усещаха, че моят недоволен слушател е ненужно твърд. Мнозина казаха, че стремежът към диетично съвършенство може дори да нанесе повече вреда, отколкото полза. & gt;

Лиза коментира: „Опитът да живееш по абсолюти и черно -бели правила, вярвам, настройва повечето от нас за неуспех и разочарование. Мисля, че е много важно да имате актуална информация за храната, която ядем, но също така смятам, че е важно да имате разумно и прощаващо отношение към това как прилагаме тази информация. “

Бет добави, добави, добави, добави се, Бет, добави се, Бет, добави се, Бет, добави Бет, добави Бет, добави Бет, добави Бет, добави Бет, добави Бет, добави Бет, добави се Бет, добави Бет, добави Бет, добави се Бет, добави се Бет, добави се Бет. „Завиждам на хората, които могат да бъдат наистина чисти за диетите си. За мен опитът да се постигне това ниво на съвършенство създава повече проблеми, отколкото решава. ”

Един или двама коментатори дори изразиха въпроса за орторексията, разстройство, при което хората стават толкова обсебени от чистотата на диетата си че започва да пречи на способността им да функционират. За повече информация относно орторексията, вижте това скорошно радио интервю, което направих в WYPR в Балтимор.

Всяка стъпка е стъпка, която си струва да се направи

може да има някои неща в живота, които са всички- или нищо, но здравословният начин на живот не е един от тях. Няма смисъл да изоставяте решимостта си да упражнявате редовно, само защото пропускате тренировка. Нито има смисъл да се отказвате от храненето здравословно, защото от време на време се поддавате на изкушението да поръчате пържени картофи. Както вече казах, няма значение къде се намирате в спектъра: Всяка стъпка към здравословния начин на живот е стъпка, която си струва да направите.

Обичах този коментар от Джули: „Веднъж диетолог ми даде списък„ да и не “, но не го последвах, защото не ми беше съобразен с мен. Открих за себе си, че извършването на малки промени към по -здравословни варианти доведе до по -малки промени към още по -здравословни варианти и тогава животът ми се промени. ”

Политиката за нулева толерантност не е необходима

Наясно съм, че там има диетични гурута, които приемат много по-трудна линия-тези, които имат политика за нулева толерантност по неща като рафинирана захар, бяло брашно, трансмазнини, добавки, преработени храни или каквито и да са храни или съставки, които те Счита се за зло. Това не само е донякъде нереалистично (и може би дори контрапродуктивно), но не мисля, че е биологично необходимо. ; Но тялото има забележителен капацитет да се справи с малки, случайни експозиции на вещества, които, ако се ядат в по -голямо количество или честота, определено биха причинили проблеми.

Вижте: Как да детоксикирате тялото си

се храните добре в реалния свят

И все пак, ако трансмазнините или рафинираните захари са лоши за вас, защо да не се стремите да ги забрани изцяло? Защото това е истински живот. За повечето хора храната е не само подхранване, но и история, култура, общност, креативност и удоволствие. Понякога можете да изберете да ядете нещо не защото е добре за вас, а защото го обичате. Или защото някой го е направил за теб. Или защото е най -малкото от наличните злини. Както ми каза експертът по затлъстяване д -р Йони Фрийдхоф на другия ден, „целта е да не ядем перфектна диета, а да живеем най -здравословния живот, на който можем да се насладим на живота.“

Присъединяване към дискусията за пържена риба, Лиза добави: „Почти всичко, което ни носи щастие, може да причини вреда, ако е направено на излишък. Можете да опитате да живеете живот на пълно въздържание, но дори и да успеете, какво сте постигнали? Живот без вреда … но без никакъв живот! ”

Нека се опитаме да си спомним как този бизнес на хранене здравословно се вписва в голямата картина. Очевидно чистотата на вашата диета не е мярка за вашата добродетел или стойност като човек. Това също не е гаранция за вечно уелнес. Това не е край за себе си. Това е просто средство за поддържане на телата (и планетата), колкото можем, за да можем да живеем живота си в най -голяма степен. Очевидно е, че ако смятате, че не можете да живеете пълен живот, без да консумирате галон сладолед всяка вечер, имаме проблем. Но ако пълният живот включва да се отдадете на неорганичен кекс (или риба за пържене!) На рождения ви ден, аз съм добре с това. И ако това ме дисквалифицира в очите ви като реномиран източник, предполагам, че ще трябва да съм добре и с това.

злините на умереността?

Дългосрочни читатели и слушатели в дългосрочен план и слушатели Знайте, че аз не съм нито пурист, нито перфекционист по отношение на диетата и със сигурност беше потвърждаващо да прочета толкова много коментари от хора, които изглежда са в синхрон с мен по този въпрос. След това отново, това е самостоятелно избрана тълпа. Тези, които търсят хранителни линии, вероятно отдавна са преминали към по-строги пасища. И само за да бъда справедлив към Брини, мисля, че има няколко начина, по които мантра „Умереност във всички неща“ може да се обърка. И това ще бъде темата на шоуто за следващата седмица!

поддържайте връзка

Ако имате предложение за бъдеща тема на шоуто или искате да разберете как ме накарате да говоря в Вашата конференция или събитие, изпратете имейл на nutrition@quickanddirtytips.com.

Можете също да публикувате коментари и въпроси на моята страница на хранителната дива във Facebook. Отговарям на много въпроси за слушатели в безплатния си седмичен бюлетин, така че ако сте изпратили въпрос по моя начин, бъдете сигурни, че сте регистрирани, за да получите това.

за автора

monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel е сертифициран от борда лицензиран диетолог, автор и създател на един от най-високо класираните подкасти за здраве и фитнес на iTunes. Нейният съвет редовно се представя в The Today Show, д -р Oz, NPR, и във водещите национални вестници, списания и уебсайтове. Имате ли въпрос за хранене? Обадете се на линията за слушатели на хранителната дива на 443-961-6206. Въпросът ви може да бъде включен в шоуто.

Get -Fit Guy разкрива истината за 6 фитнес прищявки, които могат да ви губят времето и парите – без да ви приспособяват! Но не го изпотявайте, той също има 5 съвета за избор на фитнес продукти, които ще ви получат реални резултати.

от Бен Грийнфийлд Get-Fit Guy 14 януари 2014 г. 5-минутен readepisode #169 Играйте пауза Слушайте 6 фитнес FADS Това не работи, в момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

FAD #5: Обувки за тонизиране на крак/дупе

В епизода фитнес обувки всъщност работят?, Научавате истината на истината Относно тонизиране на обувки – а именно, че всяка изпитана фитнес обувка не показва значително увеличение на метаболизма или употребата на мускули и няма подобрена полза за фитнес за средната обувка за бягане.

FAD #6: Thighmaster

Има причина, че популярното „Thighmaster устройство на Suzanne Somers“ на Suzanne Somers събира прах в много тавански помещения в Америка: това просто изисква много и много стискане с много малко действителни резултати. (Случва се така, че мамарът на Thighmaster е разработен от същия човек, който е измислил, от всички неща, пръстен за настроение!). Всяко упражнение, което ви поставя в позиция, в която лежите (или дори седите), никога няма да ви постигне същите резултати като цяло, многократно упражнение. Кляканията, белите и мъртвите лифти са светата троица на комбинации за упражнения за дупето, абс и бедрата, а също така изгарят далеч повече калории, отколкото някога е можела мамадите. И да, дори можете да правите тези упражнения, докато гледате телевизия, точно като устройството на Suzanne.

Как да изберете най -добрите фитнес продукти

сега, когато знаете кой фитнес избледнява към Избягвайте, ето 5 бързи и мръсни съвета, които да ви помогнат да изберете най -добрите фитнес продукти, които всъщност ще ви получат резултати:

Contents

Scroll to Top