Emek Blair, ιδρυτής της λιποσωμικής τεχνολογίας CELLg8®

Emek Blair, ιδρυτής της λιποσωμικής τεχνολογίας CELLg8®

Επίσημος ιστότοπος Uslim – Κριτικές χρηστών, τιμή και πού να αγοράσετε

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Αποκτήστε ΕΚΠΤΩΣΗ 30% Hello100, η ​​λιποσωμική φόρμουλα NMN!

Γρήγορη επισκόπηση

Η Hello100 είναι μια καινοτόμος εταιρεία που προσφέρει σύνθεση NMN υψηλής ποιότητας σε άτομα που στοχεύουν σε μεγαλύτερη διάρκεια υγείας. Ένα εξαιρετικά όξινο περιβάλλον στομάχου είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τα συμπληρώματα διατροφής.

Η εταιρεία έλυσε αυτήν την πρόκληση προσθέτοντας νέα λιποσωματική τεχνολογία στα συμπληρώματά της Hello100 NMN. Εκτός από τις ασφαλείς δόσεις NMN στην κάψουλα, οι συγγραφείς του συμπληρώματος πρόσθεσαν άλλα 4 ενεργά συστατικά για να υποστηρίξουν καλύτερα την υγιή γήρανση.

  • Τι είναι το NMN; Το NMN είναι ένα φυσικό μόριο σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς. Η έρευνα έδειξε ότι τα ισορροπημένα επίπεδα NMN στο ανθρώπινο σώμα σχετίζονται με υψηλότερα επίπεδα NAD+ και μια ισχυρότερη κατάσταση υγείας.
  • Προβλεπόμενη χρήση. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν κυρίως το λιποσωμικό NMN Hello100 για να αυξήσουν τα επίπεδα NAD+ για ισχυρή ενέργεια, καλύτερο ύπνο, αντοχή στην άσκηση και μυϊκή σταθερότητα.
  • Τιμή. Το Hello100 παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα NMN σε λογική τιμή. Σε σύγκριση με άλλες μάρκες NMN, η τιμή μπορεί να φαίνεται ελαφρώς υψηλότερη. Αλλά λαμβάνοντας υπόψη τη λιποσωμική μορφή του NMN και την προσθήκη 4 άλλων ενεργών συστατικών το καθιστά μια προσιτή επιλογή
  • Οφέλη. Οι καταναλωτές λιποσωμικών NMN του Hello100 αναφέρουν υψηλότερη ενέργεια, καλύτερο ύπνο, λιγότερη ευθραυστότητα των μαλλιών και πιο λείο δέρμα.
  • Παρενέργειες. Τα στοιχεία δείχνουν ότι τα συμπληρώματα NMN είναι γενικά ασφαλή για τακτική χρήση. Επιπλέον, το Hello100 χρησιμοποιεί χαμηλότερες δόσεις NMN που είναι επίσης ασφαλές για αρχάριους.

Σχετικά με το Hello100

Η Hello100 είναι μια λιθουανική εταιρεία μακροζωίας που ιδρύθηκε το 2021. Η εταιρεία παράγει συμπληρώματα NMN για την αντιμετώπιση των επιπλοκών της γήρανσης και τη διατήρηση μιας υγιούς διάρκειας ζωής για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Αν και η εταιρεία εδρεύει στη Λιθουανία, το λιποσωμικό NMN κατασκευάζεται στις ΗΠΑ από τον Δρ. Emek Blair, ιδρυτή της λιποσωμικής τεχνολογίας CELLg8®. Είναι επίσης συνδημιουργός και επιστημονικός σύμβουλος του Hello100 NMN.

Το Hello100 διαθέτει επίσης μια αποθήκη με έδρα την Πολωνία, η οποία επιτρέπει στους πελάτες της ΕΕ να λαμβάνουν τα συμπληρώματά τους σε συντομότερο χρονικό διάστημα.

Η ιδεολογία της εταιρείας δεν περιορίζεται στην παραγωγή συμπληρωμάτων. Στόχος τους είναι να παρατείνουν 1 εκατομμύριο ζωές εκπαιδεύοντας τους ανθρώπους σχετικά με την υγιή γήρανση και πώς μπορεί να επιβραδυνθεί μέσω κατανοητών επιστημών, συνταγών τροφίμων NMN και ρουτίνες άσκησης.

Συστατικά των συμπληρωμάτων Hello100 NMN

Τα συμπληρώματα Hello100 είναι ένας συνδυασμός 5 βιοδιαθέσιμων συστατικών, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών, σε μία μόνο κάψουλα. Ακολουθεί η λίστα με τα ενεργά συστατικά και τα οφέλη τους:

Συστατικό Ποσότητα (ανά κάψουλα) Οφέλη
Λιποσωματικό NMN 100 mg Αύξηση NAD+, κυτταρική ακεραιότητα, προστασία DNA, παραγωγή ενέργειας
Τρανς-ρεσβερατρόλη 37,5 mg Καρδιοπροστατευτικές, νευροπροστατευτικές, αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ενεργοποίηση sirtuin, χαμηλότερος κίνδυνος καρκίνου
Βεταΐνη (TMG) 50 mg Ευαισθησία στην ινσουλίνη, υγεία καρδιάς, ήπατος και νευρώνων, κυτταρική αναπαραγωγή
Φολικό οξύ (βιταμίνη Β9) 200 mcg Παραγωγή DNA, υγιής ανάπτυξη κυττάρων, σταθερότητα οστών, αναπαραγωγική υγεία
Βιταμίνη Β12 (Μεθυλοκοβαλαμίνη) 25 mcg Υγεία αίματος, οστών και νεύρων, δημιουργία DNA

Οφέλη από τα συμπληρώματα Hello100 NMN

Ανάμεσα στα πολυάριθμα οφέλη για την υγεία των συμπληρωμάτων Hello100, το κύριο όφελος είναι η αύξηση NAD+. Τα άλλα οφέλη είναι τα εξής:

  • Ταχύτερη επιδιόρθωση του DNA. Αυτός είναι ο πυρήνας της προστασίας της γενετικής πληροφορίας. Με τη γρήγορη επιδιόρθωση του DNA, ο κίνδυνος πολλών εκφυλιστικών ασθενειών που προκαλούνται από τη γήρανση, όπως ο καρκίνος, η διαταραχή του Αλτσχάιμερ και άλλες.
  • Καταστολή αύξησης βάρους που σχετίζεται με την ηλικία. Τα ενεργοποιημένα γονίδια sirtuin είναι υπεύθυνα για τον περιορισμό των θερμίδων, την επιτάχυνση της καύσης λίπους και την τόνωση του μεταβολισμού.
  • Αναπαραγωγική υγεία. Η ορμονική ανισορροπία, η ηλικία και ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής έχουν ως αποτέλεσμα την αναπαραγωγική πτώση. Τα συμπληρώματα φυλλικού οξέος σε Hello100 NMN σε συνέργεια με τη βιταμίνη Β12 μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της γονιμότητας και της ποιότητας του σπέρματος των γυναικών σε άνδρες αναπαραγωγικής ηλικίας.
  • Ενίσχυση της γνωστικής λειτουργίας. Μελέτες δείχνουν ότι τα συμπληρώματα ρεσβερατρόλης και NMN επηρεάζουν θετικά τις γνωστικές λειτουργίες σε ηλικιωμένα άτομα. Επιπλέον, το NNM έχει αποδειχθεί ότι μειώνει το οξειδωτικό στρες στον εγκέφαλο και εμποδίζει τις νευροεκφυλιστικές ασθένειες.
  • UV προστασία. Πρόσφατες μελέτες με θηλαστικά δείχνουν ότι η χορήγηση NMN μπορεί να μειώσει τη δερματική βλάβη που προκαλείται από την υπεριώδη ακτινοβολία και τη μελανογένεση (υπερμελάγχρωση).

Υπάρχουν πιθανές παρενέργειες με τα συμπληρώματα Hello100 NMN;

Τα άτομα που χρησιμοποιούν συμπληρώματα λιποσωματικού NMN Hello100 δεν αναφέρουν σοβαρές παρενέργειες. Τα συμπληρώματα NMN είναι γενικά γνωστό ότι είναι ασφαλή για καθημερινή κατανάλωση. Επιπλέον, το Hello100 παρέχει πιστοποιητικό δοκιμών τρίτων και εσωτερική κλινική μελέτη που επιβεβαιώνει την ασφάλεια των συμπληρωμάτων του.

Τα μεγέθη μερίδας για κάθε συστατικό σε αυτή τη φόρμουλα 5 σε 1 πληρούν τον επιστημονικά συνιστώμενο βαθμό. Ως εκ τούτου, η καθημερινή χορήγηση των συμπληρωμάτων Hello100 δεν πρέπει να προκαλεί παρενέργειες.

Η μάρκα, ωστόσο, συνιστά στις έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες να απέχουν από τη χρήση συμπληρωμάτων NMN. Άτομα κάτω των 18 ετών θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους πριν χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε συμπλήρωμα διατροφής.

ΣημείωσηΣε περίπτωση οποιασδήποτε γνωστής ιατρικής πάθησης και δυσανεξίας, μιλήστε με το γιατρό σας πριν πάρετε τα συμπληρώματα Hello100 NMN.

Συνιστώμενη δόση Hello100 NMN

Το Hello100 συνιστά τη λήψη 2 κάψουλων την ημέρα, παρέχοντας 200 mg λιποσωμικού NMN. Μπορείτε να πάρετε τα συμπληρώματα με ή χωρίς τροφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Το Hello100 συνιστά να παίρνετε 1 κάψουλα αμέσως αφού σηκωθείτε και τη δεύτερη κάψουλα οποιαδήποτε στιγμή μετά τη 13:00

Σύμφωνα με έρευνα, το ημερήσιο συνολικό ποσό NMN του Hello100 δεν υπερβαίνει τα περιθώρια ασφαλείας.

Το μέγεθος της μερίδας μπορεί να φαίνεται μικρό στην αρχή. Ωστόσο, αυτή είναι μια θετική δόση κατάλληλη τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους χρήστες NMN. Επίσης, τα συμπληρώματα Hello100 NMN είναι λιποσωμικά, γεγονός που διασφαλίζει ότι το NMN παραμένει άθικτο στο οξύ του στομάχου και τα ακριβή 200 mg φτάνουν στο σημείο στόχο.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε συμπληρώματα NMN σε ασφαλώς υψηλότερες δόσεις, μπορείτε να ελέγξετε τη λίστα με τα καλύτερα συμπληρώματα NMN. Μιλήστε με το γιατρό σας εκ των προτέρων εάν θέλετε να αυξήσετε την ημερήσια πρόσληψη.

Πόσο κοστίζει το συμπλήρωμα Hello100 NMN;

Μπουκάλια Τιμή
1 μπουκάλι 79,00 $
3 μπουκάλια 199,00 $
6 μπουκάλια 349,00 $

Ένα μπουκάλι περιέχει 60 κάψουλες και διακομιστές για 30 ημέρες. Η μάρκα προσφέρει πακέτα για πιο παρατεταμένη χρήση και με τεράστιες εκπτώσεις.

Το Hello100 προσφέρει πλήρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 60 ημερών από την αγορά, εάν οι πελάτες δεν είναι ικανοποιημένοι με το προϊόν που παραδόθηκε.

Ενα δ

Ειδική προσφορά

Διατηρήστε την ικανότητα του σώματός σας να επιδιορθώνει τις βλάβες της γήρανσης με τα συμπληρώματα NMN

Τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ 30%!

Πόσο κοστίζει η αποστολή για το Hello100 NMN;

Η αποστολή στις ΗΠΑ είναι δωρεάν και δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ. Ωστόσο, για παραγγελίες στη Λιθουανία, τη Λετονία και την Εσθονία, οι πελάτες πληρώνουν ΦΠΑ 18,69 $.

ελάφι Καναδάς, ΗΠΑ Ηνωμένο Βασίλειο Αυστραλία
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 9,99 $ 14,99 $ 19,99 $

Ποιότητα, διαφάνεια και ασφάλεια

Η διαφάνεια της εταιρείας προς τους πελάτες της είναι το κλειδί για την αξιοπιστία. Όταν αγοράζετε διαδικτυακά συμπληρώματα διατροφής, διατρέχετε υψηλό κίνδυνο να αποκτήσετε προϊόντα απάτης με τεχνητά πληρωτικά ή επιβλαβείς ουσίες.

Οι επωνυμίες συμπληρωμάτων θα πρέπει να μοιράζονται λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες δοκιμών, κατασκευής και προμήθειας. Αυτά τα χαρακτηριστικά καθορίζουν ότι τα συμπληρώματά σας δεν θα έχουν παρά θετικά αποτελέσματα.

Προμήθεια

Η επιλογή συμπληρωμάτων NMN που προέρχονται από αξιόπιστους κατασκευαστές με πολυετή πείρα στη δημιουργία μεθόδων εκχύλισης που υποστηρίζονται από την επιστήμη είναι απαραίτητη. Η Hello100 προμηθεύεται το μόριο του συμπληρώματός της από το CELLg8® που παράγει εξαιρετικά βιοδιαθέσιμες λιποσωματικές σκόνες NMN. Προφανώς, ο κατασκευαστής διέκοψε την παραγωγή NMN λόγω του πρόσφατου περιορισμού του FDA στην αγορά συμπληρωμάτων NMN.

Βιομηχανοποίηση

Οι εταιρείες συμπληρωμάτων θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις πιστοποιημένες εγκαταστάσεις cGMP που απαιτούνται από την FDA για να διασφαλίζουν την υψηλή καθαρότητα και ασφάλεια των προϊόντων τους. Τα συμπληρώματα που κατασκευάζονται σε εγκαταστάσεις cGMP είναι απαλλαγμένα από τοξικές χημικές ουσίες ή βαρέα μέταλλα.

Το λιποσωμικό NMN του Hello100 παρασκευάστηκε σε εγκαταστάσεις παραγωγής συμβατές με GMP και HACCP.

Δοκιμές τρίτων

Οι δοκιμές τρίτων είναι ζωτικής σημασίας για τα συμπληρώματα διατροφής. Πρόκειται για ανεξάρτητη δοκιμή από καθιερωμένα εργαστήρια για να διαπιστωθεί η καθαρότητα και η σταθερότητα των συστατικών του συμπληρώματος.

Το Hello100 λιποσωμικό NMN δοκιμάστηκε από τρίτο μέρος από το εργαστήριο δοκιμών χημείας τροφίμων της Eurofins στις ΗΠΑ.

Καθαρότητα

Το πρότυπο καθαρότητας NMN είναι 95–99%. Χαμηλότερη καθαρότητα σημαίνει ότι το συμπλήρωμα έχει ρύπους, βαρέα μέταλλα ή άλλες επιβλαβείς ενώσεις. Η καθαρότητα καθορίζεται από τρίτους και θα πρέπει να αναφέρεται στην ετικέτα του συμπληρώματος και στον ιστότοπο.

Το λιποσωμικό NMN του Hello100 είναι 95% καθαρό και σταθερό σε θερμοκρασία δωματίου, επίσης υπό συνθήκες κατάψυξης.

Σε τι να χρησιμοποιήσετε το NMN;

Ο πρωταρχικός στόχος της χρήσης NMN είναι να αυξήσει την παραγωγή γονιδίων μακροζωίας, ειδικά NAD+, sirtuins, FOXO3 και άλλα. Εκτός από αυτό, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συμπληρώματα NMN για να βελτιώσουν τη γνωστική λειτουργία, τα αυξημένα επίπεδα ενέργειας, τον καλύτερο ύπνο και την ενισχυμένη σωματική δραστηριότητα.

Μελέτες δείχνουν ότι μέτριες ποσότητες ημερήσιων συμπληρωμάτων NMN μπορούν να καταστείλουν την αύξηση βάρους που σχετίζεται με την ηλικία, να βελτιώσουν το μεταβολισμό και την ευαισθησία στην ινσουλίνη.

Ενισχύοντας τα επίπεδα NAD+, τα συμπληρώματα NMN συμμετείχαν στην προστασία των τελομερών (προστατευτικά καλύμματα στο τέλος των χρωμοσωμάτων). Ως αποτέλεσμα, το DNA και οι γενετικές πληροφορίες προστατεύονται καλύτερα.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να δράσουν τα συμπληρώματα Hello100 NMN;

Ορισμένες επιδράσεις του NMN μπορεί να είναι ορατές μετά από 2-3 εβδομάδες χρήσης. Όπως υποδηλώνουν οι κριτικές πελατών του Hello100, οι άνθρωποι αισθάνονται αυξημένη ενέργεια, καλύτερο ύπνο και αντοχή στην άσκηση μετά από μια βραχυπρόθεσμη χρήση NMN.

Η μελέτη περίπτωσης Hello100 έδειξε ότι μετά από 1 μήνα κατανάλωσης λιποσωμικού NMN είχε ως αποτέλεσμα αυξημένα επίπεδα NAD+ και FOXO3 και ενεργοποιημένες σιρτουίνες. Εκτός από αυτά τα αποτελέσματα, άλλα μακροπρόθεσμα οφέλη μπορεί να εμφανιστούν μετά από 3-6 μήνες από τη λήψη συμπληρωμάτων.

Για να κατανοήσετε καλύτερα πώς το Hello100 ωφελεί τα γονίδια για την υγεία και τη μακροζωία σας, μπορείτε να κάνετε εξετάσεις αίματος πριν και μετά τη λήψη συμπληρωμάτων.

FAQ

Είναι ασφαλές να λαμβάνω συμπληρώματα Hello100 NMN;

Ναί. Το Hello100 liposomal NMN είναι vegan και χωρίς αλλεργιογόνα. Τα συμπληρώματα υποβλήθηκαν σε εντατικές δοκιμές τρίτων για να διασφαλιστεί ότι οι πελάτες λαμβάνουν τα ασφαλέστερα συμπληρώματα, απαλλαγμένα από ρύπους, επιβλαβείς χημικές ουσίες ή βαρέα μέταλλα.

Τα συμπληρώματα Hello100 NMN λειτουργούν πραγματικά;

Ναί.

Contents

Scroll to Top